fris jasje en geautomatiseerd waar mogelijk

Thomas & Thomas

Als één van de Thomassen van vrijwilligersorganisatie Thomas & Thomas spreekt het natuurlijk voor zich dat de eerste website die ik zou bouwen de nieuwe website voor Thomas en Thomas zou zijn. De oude website, welke gebouwd was in Concrete5, had een nieuw jasje nodig. Daarnaast was dit een mooie gelegenheid om er voor te zorgen dat het onderhouden van de website zo min mogelijk werk is.

De belangrijkste kenmerken van Thomas en Thomas:

Nieuw jasje

De eerste motivatie om een nieuwe website te bouwen was het feit dat de oude website erg verouderd was in gebruikersgemak, maar vooral ook qua uiterlijk. De nieuwe website is gebaseerd op het ontwerp door  Tanja Stomp en dankzij haar ziet de website er nu weer fris uit.

Gemakkelijk festivals beheren

De belangrijkste functie van de website is het voorzien van informatie over opkomende festivals. Het spreekt voor zich dat deze dus makkelijk toe te voegen en te beheren moeten zijn. Eén van de aandachtspunten was dus een overzichtelijke back-end, waar je in één keer alle informatie over een festival in kunt voeren. Deze informatie komt dan vervolgens terug op verschillende plekken en manieren op de website.

Formulieren

Omdat er veel gebruik gemaakt wordt van formulieren (voor bijvoorbeeld het aanmelden als vrijwilliger en het doorgeven van beschikbaarheid) moest ook hier rekening gehouden worden met het gemak van aanmaken en beheren. Aan de achterkant zijn de formulieren nu gemakkelijk te beheren en wanneer nodig te exporteren naar CSV bestanden.

 

*

Contact

Wil je meer weten over wie ik ben, of wat ik kan? Of wil je kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen?

Vul onderstaand formuliertje in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.