modern, responsive en altijd up-to-date

MAARTENMakelaardij

MAARTENMakelaardij is een frisse, jonge, moderne en Rotterdamse makelaar en ze waren op zoek naar een website die dat uitstraalde. De speerpunten waren een fris en responsive ontwerp, content die makkelijk aan te passen is en een naadloze synchronisatie met Venum SiteLink en Funda.

 

De belangrijkste kenmerken van MaartenMakelaardij:

Automatisch gesynchroniseerd

Eén van de belangrijkste aandachtspunten voor MaartenMakelaardij was de automatische synchronisatie met makelaars-software Venum en met Funda. Door middel van een op maat gemaakte plugin wordt het woningaanbod dagelijks gesynchroniseerd.

Gemakkelijk aan te passen

Eén van de motivaties om een nieuwe website te laten bouwen was de behoefte om zelf teksten, foto’s en andere content aan te kunnen passen. Op deze manier kan de organisatie er zelf voor zorgen dat de informatie op de website altijd up-to-date is en dat ze volledig onafhankelijk zijn wanneer er iets aangepast moet worden. Met behulp van het toegankelijke CMS WordPress is nu op ieder moment nagenoeg alle inhoud van de website naar wens aan  te passen.

Interactieve kaart

Alle woningen in het huidige aanbod van de makelaar moesten weergegeven kunnen worden in een interactieve kaart. Met behulp van de Google Maps API en de nodige GeoCoding is nu altijd het actuele woningaanbod op de kaart te zien.

Geschikt voor alle beeldschermen

Omdat steeds meer mensen gebruik maken van tablets en mobiele telefoons tijdens het zoeken naar woningen was de insteek om elke pagina er op alle schermformaten goed uit te laten zien.

 

*

Contact

Wil je meer weten over wie ik ben, of wat ik kan? Of wil je kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen?

Vul onderstaand formuliertje in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.