Portfolio

Weer

Volgens mij bouwt iedere programmeur ‘in opleiding’ wel een keer een calendar-widget of weer-app. Ik ook! Er waren een aantal dingen die ik graag een keer uit wilde proberen en deze web-app bood me de gelegenheid dat te doen.

Lees meer

*

MAARTENMakelaardij

MAARTENMakelaardij is een frisse, jonge, moderne en Rotterdamse makelaar en ze waren op zoek naar een website die dat uitstraalde. De speerpunten waren een fris en responsive ontwerp, content die makkelijk aan te passen is en een naadloze synchronisatie met Venum SiteLink en Funda. Het resultaat is deze elegante WordPress website.

Lees meer

*

Thomas & Thomas

Thomas en Thomas is een Rotterdamse vrijwilligersorganisatie dat wordt gerund door twee Thomassen. Als één van de Thomassen spreekt het natuurlijk voor zich dat de eerste website die ik zou bouwen de nieuwe website voor Thomas en Thomas zou zijn.

Lees meer

*

Djemaa el Fna

Djemaa el Fna – Eetplein Rotterdam is een Rotterdams festival geïnspireerd op het wereldberoemde plein in Marrakesh. De website moest in het beginsel een eenvoudige site zijn, met is het achterhoofd dat wanneer er door de jaren heen behoefte is aan extra functionaliteiten, deze makkelijk toe te passen moeten zijn.

Lees meer

*

Contact

Wil je meer weten over wie ik ben, of wat ik kan? Of wil je kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen?

Vul onderstaand formuliertje in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

facebook linkedin