Over Mij

Thomas van der Zel: web developer

Hallo, ik ben Thomas. Een web developer met people-skills.

Ik ben goed in normale-mensen-wensen vertalen naar een mooie, functionele website en kan nerdy stof in begrijpelijke taal over brengen, zodat zelfs mijn oma het begrijpt.

Voor collega-nerds: Front-end is mijn forte, back-end mijn hobby. Ik kan uitstekend overweg met WordPress, GIT, Bootstrap, Sass, natuurlijk HTML5 & CSS. Daarnaast heb ik een gezonde basiskennis van PHP, MySQL en JavaScript, weet het één en ander van SEO en heb ervaring met WooCommerce.

Door mijn verleden in de evenementen-sector heb ik een groot netwerk van creatieve mensen, door mijn passie voor web-development blijf ik zo goed mogelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector en door mijn brede kennis ben ik flexibel in te zetten.

Naast mijn werk als web-developer ben ik trotse vader van zoontje Flynn, part-time festival-medewerker en hobby-kok. Vrienden omschrijven me als bourgondisch op vrijdagmiddag en bordspelletjes-gek en iemand die altijd vrolijkheid met zich mee brengt.

Share via Whatsapp

Kenmerkend voor mij

Communicatief

Ik geef graag uitleg over wat ik doe en wat ik maak in normale-mensen-taal. Op die manier snappen ook niet-nerds hoe het er voor staat.

Stapje Extra

Omdat ik graag trots ben op wat ik maar zet ik graag een stapje extra. Op die manier is het eindresultaat altijd tot in de puntjes verzorgd.

WordPress als basis

Om snel waarde toe te voegen en onnodig werk te voorkomen ga ik uit van WordPress als startpunt voor nieuwe websites.

Gebruikersgemak centraal

Websites moeten voor iedereen toegankelijk zijn en dus ook voor de mensen die ‘m beheren. In de websites die ik bouw staat gebruikersgemak centraal.

Groot netwerk

Of het nu gaat om ontwerpers, copywriter, fotografen, developers, of heel iets anders: het hebben van een groot netwerk komt altijd van pas!

Flexibel

Door mijn brede kennis en interesse ben ik flexibel inzetbaar.

Contact

Wil je meer weten over wie ik ben, of wat ik kan? Of wil je kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen?

Vul onderstaand formuliertje in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

facebook linkedin